Varbergs GIF

Referat: Tvååker/Galtabäck - Varbergs GIF

Woooosch vilken start på serien!

I ett strålande solsken, 24 grader varmt och på en riktigt fin plan i Galtabäck gjorde vi en av de bästa matcher vi spelat. Och detta i första utomhusmatchen för året!

Första halvlek började lite trevande för att känna på motståndet. Dock skruvade vi upp tempot, rullade ett lysande passningsspel och efter 4-5 minuter och kunde ta ledningen genom en perfekt hörna och ett snyggt nickmål. Vi fortsatte ett underbart spel och tre GIF-mål till kom i ganska rask takt och här kändes det som att matchen var avgjord. Vi slappnade av lite och bjöd in T/G som kunde göra två ganska enkla mål. Vi hade inte sekunderna med oss i slutet av halvleken och blev halvtidsavblåsta mitt i ett friläge. Så kan det vara ibland. I halvtid stod det 4-2 till oss.

Efter lite snack om detaljer i pausen gick vi ut och visade på ett tydligt sätt hur bra vi är! T/G spelade inte dåligt på något sätt men vi var klassen bättre i allt från målvaktsspel, passningar, brytningar, närkamper till blick för spelet och avslut. Vi bjöd på en kavalkad av snygga spelmål, ett fantastiskt huvudspel, frisparks- och straffmål i division hästspark, snygga skarvningar, vackra inspel och mycket mer. Som åskådare var det bara att njuta!!

När slutsignalen ljöd var resultatet 11-3 till GIF. Helt otroliga siffror för att vara fotboll...

Vi fick också fina kommentarer från T/G's tränare efter matchen vilket vi såklart tackar för!

Mycket roligt att se är att vi fungerar som ett lag från målvakt till anfall, tar ansvar för och hjälper varandra, ger järnet och att det vi tränar på kommer fram i matchen. Kul oxå att så många fick göra mål. Det bådar gott för resten av året!